THROWBACK

Förra sommaren var vi på en av de roligaste resorna i våra liv! Vi var på en tre veckor lång språkresa i England, träffade nya vänner,besökte nya platser och skapade minnen för livet. Vi hade det så himla roligt och har så många underbara minnen därifrån! Vi rekomenderar starkt EF språkresor till er som funderar på att åka. Här kommer ett litet kollage som sammanfattar våran resa...
♥Glamoursisters♥

LIVE FRÅN FÖRETAGS EKONOMIN

BLACK AND WHITE

Det var svårare än vad vi trodde att uppdatera på bloggen medans vi går i skolan... Men ni ska i alla fall veta att vi försöker hinna med, och att vi inte har glömt bort bloggen. Detta var dagens/veckans lilla ursäkt nu till det roliga. Igår efter skolan åkte vi till tennis hallen och spelade en match, Ella vann men nästa vecka blir det revansch! Här kommer veckans favorit outfit! Hoppas ni gillar den!

♥Glamoursisters♥
 

SATURDAY NIGHT

♥Glamoursisters♥

FREAKY FRIDAY

Älskade helg!! Hoppas ni har haft en lika toppen fredag som oss!
♥Glamoursisters♥

WAR TIME

Första dagen i skolan gick bra och var snabbt över, tack och lov. Det känns konstigt att vara tillbaka men samtidigt har vi haft ett underbart sommarlov. Imorgon blir det en lite längre skoldag och sedan drar vardagen igång på riktigt. Men om detta år går lika snabbt som det förra så är det över på noll tid.
♥Glamoursisters♥

BRÄNDA BOCKEN

Idag efter skolan tog vi oss en mysig lunch på stan på ett av våra favoritställen!

OUR COLLECTION

♥Glamoursisters♥

Idag är ingen vanlig dag för det är Matildas födelsedag hurra hurra hurra!

TV TIPS

♥Glamoursisters♥

C I T Y

Idag fick det bli en sväng på stan. Vi lunchade och kollade efter nytt skolmaterial. Tyvärr hittade vi inget som var tillräckligt glammigt och gick därför därifrån tomhänta. Resten av dagen ska vi jobba på en sak som vi ännu inte kan avslöja, men som ni kommer få se inom kort...
♥Glamoursisters♥

SMINK TIPS

Nu tänkte vi visa er lite smink tips inför hösten. Vi kommer att köra på en naturlig look med färger som matchar vår hudton, ögonfärg och hårfärg. För vår del blir det brun kajalpenna och bruna ögonskuggor. Sedan använder vi oss utav concealer, foundation och även bronzer från märket id bare minerales, något vi verkligen kan rekommendera! Det är också viktigt att ha en bra mascara och denna kan vi helt klart tipsa om, Loreal telescopic mascara, hur bra som helst! Sedan är det ju alltid roligt med lite glans på läpparna, vi kommer då att införskaffa oss några fina i naturliga färger. Hoppas ni blev nöjda och fick lite tips!
♥Glamoursisters♥

GOODBYE SUMMER

Snart säger vi hejdå till älskade sommaren. Vi har haft ett underbart sommarlov och hoppas att ni också har haft det! Här har ni två bilder på oss som vi tog en varm sommardag. Klänning och boots har varit en välanvänd outfit för oss denna sommar och kommer även kunna användas en bit in på hösten!
♥Glamoursisters♥

Ballerina Hunters

Dessa snyggingar hittade vi inne på Mathildes på biblioteksgatan 12. När vi var på våran shoppingtrip till Stockholm. Ett par ballerinaskor av märket hunter. Personligen tycker vi att dem var dö snygga och väldigt användbara en regnig sommardag. Men vad tycker ni? Är det en hiss eller diss? 
Vi tänkte också bara säga att inom snar framtid kommer vi att lägga upp lite HÖSTTIPS på kläder och annat, så håll gärna utkik här på bloggen! Det kan ju alltid vara härligt att få lite inspiration innan man börjar leta efter tex den perfekta höstjackan.
 
♥Glamoursisters♥


LIVE FRÅN KÖRSKOLAN

Just nu sitter vi på en 3 timmar lång handledarkurs!

COLORFUL GLAMOURSISTERS

Idag valde vi att matcha ett par söta spetsshorts med en färgstark blus. Vilket vi tycker är en klockren sommaroutfit som aldrig kan gå fel. Vi älskar att bära färgglada kläder till sommaren. Det ger en härlig sommarkänsla, passar till flera tillfällen och är supersnyggt!
♥Glamoursisters♥
 
 

SUMMER INSPIRATION

♥Glamoursisters♥
 

PINK POWER

Vi är så glada över era fina kommentarer och att ni läser våran blogg! Hoppas ni tycker om den och fortsätter med det!♥ Här kommer två bilder från dagen där vi har på oss våra rosa jeans från HM som vi matchar med vita kavajer!
♥Glamoursisters♥
 
 
 

NEW IN

Vi tänkte bara visa byxorna vi fick med oss från Stockholm. Två snygga basplagg till hösten.
(Blå jeansen-Ellas // Mönstrade byxorna-Matildas.)
Fräscha jeans från Hollister
Coola mönstrade byxor från HM... ♥Glamoursisters♥
 
 
 
 

Stockholm baby

Från gårdagens trip till Stockholm. Det var en toppen dag med mycket shopping, skratt och god mat. Två saker som bla fanns på vår shoppinglista var nya byxor och väskor. Byxorna kunde vi checka av efter en halvtimmes shopping däremot saknades väskorna enda till fem minuter innan stängning, då vi av en ren slump krockade med den perfekta väskaffären. Vi gick därifrån med en varsin klatschig väska, som vi blev väldigt nöjda med!
(Röd-Ella // Brun-Matilda)  
♥Glamoursisters♥
 

matella.blogg.se

Våra namn är Ella och Matilda. Vi är två 17 åriga tjejer som bor i staden Gävle. I vår blogg kommer ni kunna läsa om hur vi försöker uppnå våra framtida mål och drömmar, men även om hur vi lever våra vardagliga liv!

RSS 2.0